Carettalar, Manisa Basket’i 97-88 skorla mağlup etti | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Carettalar, Manisa Basket’i 97-88 skorla mağlup etti



 

Haber Merkezi

 

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK), Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada Manisa Basket ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma öncesinde MSK yönetimi tarafından tüm salon 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bayraklarla donatılırken, takımlar sahaya ellerinde ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun’ yazılı pankart ile çıktılar. Mücadele, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun aldığı karar doğrultusunda geçtiğimiz günlerde TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

 

MSK’DAN 4 HAFTADA 3 GALİBİYET

Güçlü kadrosu ile iddiasını ortaya koymaya devam eden MSK, Manisa Basket karşısında 97-88’lik skorla galibiyet alarak Süper Lig’de geçirdiği 4 haftanın ardından 3. galibiyetini elde etmeyi başararak 5. Haftaya güçlü bir adım attı.

Mersinli basketbol severlerin de büyük destek verdiği karşılaşmaya hızlı başlayan Carettalar, çekişmeli geçen ilk periyodu 29-28 önde tamamladı. İkinci periyotta da savunma ve hücumda üstünlüğünü sürdüren MSK ilk yarıyı 53-45 önde tamamladı.

İkinci yarıya taraftarlarının desteğini arkasına alarak başlayan temsilcimiz bir ara 10 sayı farkı yakaladığı 3.çeyreği, rakibinin güçlü savunmasının da etkisi ile 73-72 önde tamamladı.

Son çeyrekte oyun disiplinini bırakmadan mücadelesini sürdüren Carettalar sahadan 97-88’lik skorla ayrılarak taraftarlarına Cumhuriyet Bayramı armağanı verdi.

 

“BİZ İYİ BİR SAVUNMA TAKIMIYIZ, DAHA İYİ YAPABİLİRDİK”

Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Başantrenör Can Sevim, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Hücumsal olarak kolay sayı bulduğumuzu düşünüyorum, hatta bulduğumuzun çok daha fazlasını atabilirdik. Bazı geçiş hücumlarında çok kolay hatalar yaptık, basit toplar kaybettik. Bitirebileceğimiz atışları doğru şekilde bitiremedik. Daha fazla skor atabilirdik ama savunma anlamında yapmak istediğimizin bir kısmını yapsak da yeterince iyi olduğumuzu düşünmüyoruz. Bence biz bundan daha iyi bir savunma takımıyız, daha iyi yapabilirdik” sözlerine yer verdi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA