BAL’da Mezitli rüzgarı esiyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BAL’da Mezitli rüzgarı esiyor



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 4. Hafta maçları 27 Ekim Pazar günü oynanacak.  Toplamda 14 takımın yarıştığı BAL’da Mersin ekiplerinden Homurlu 1951, Mezitli 33 Spor, Tarsus İdman Yurdu ve Anamur Belediyespor bu sezon TFF 3. lige çıkmak için mücadele edecekler.

 

MEZİTLİ BU SENE ÇOK FARKLI

Bölgesel Amatör Liginde rüzgar estiren Mezitli 33 Spor oynadığı oyun ve aldığı seri galibiyetler ile zirve yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Sezona oynadığı 3 maçı da kazanarak yoluna devam eden Mezitli ekibinde hedef seriyi bozmamak. BAL 4. Hafta maçınca Mezitli 33 Spor deplasmanda Fuzul Ömeranlı Spor Kulübü ile 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacak.

 

ANAMUR EVİNDE ÇIKIŞ ARIYOR

Bölgesel Amatör Liginin dişli ekiplerinden Anamur Belediyespor sezona sallantılı bir şekilde devam ediyor. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren Anamur’da son haftalarda yaşanan puan kayıpları biraz keyifleri kaçırdı. Anamur Belediyespor bu hafta evinde taraftarının desteği ile kazanarak yeniden çıkış yakalamak istiyor.  BAL 4. Hafta maçında Anamur Belediyespor evinde 27. Ekim Pazar günü saat 14.00’da  Akşehir Spor ile karşılaşacak.

 

TARSUS’A ACİL PUAN LAZIM

Geçen sene TFF 3. Ligden düşen Tarsus İdman Yurdu yeni sezona BAL’da oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik alarak çok kötü bir başlangıç yaptı. Acil bir şekilde seri galibiyetler ve puana ihtiyacı olan Tarsus ekibi bu hafta evinde taraftarının desteği ile mutlak kazanmak istiyor. BAL 4. Hafta maçında Tarsus İdman Yurdu evinde Kumluca Belediyespor ile 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacak.

 

HOMURLU KÜMEDEN HATTINDA KURTULMAK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Liginde fark yaratma isteyen ama geçen sene gibi bu sezona çok kötü bir başlangıç yapan Homurlu 1951 Spor oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabildi. Ligin son sırasına demir atan Homurlu ‘da tek hedef kazanarak tekrar nefes almak. BAL 4. Hafta maçında Homurlu 1951 Spor ile Osmanlı 1453 Spor Kulübü 27 Ekim Pazar günü saat 14’00’da karşılaşacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA