Korunmasız gençler için spor ve gençlik altyapısı güçlendiriliyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Korunmasız gençler için spor ve gençlik altyapısı güçlendiriliyor



 

Haber Merkezi

 

Avrupa Birliği’nin finanse ettiği, KfW Kalkınma Bankası ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Mersin’i de kapsayan “Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısıyla Güçlendirilmesi” projesi kapsamında 7. yönlendirme komite toplantısı yapıldı.

Online olarak yapılan toplantıya Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin, Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci, Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu Alt Yapı Sorumlusu Michel Cat, Alman Kalkınma Bankası Ankara Ofis Direktörü Kirk Mildner, Gençlik ve Spor Uzmanı Başak Ekinci, AB FRIT II Projesi İletişim ve Görünürlük Danışmanı Serhat Tok ve İl Müdürleri katıldı.

Mülteci yoğunluğunun yüksek olduğu Adana, Adıyaman, Batman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Mersin, Osmaniye, Şanlıurfa’da toplam 28 adet olmak üzere antrenman salonları, sentetik çim yüzeyli futbol sahaları, gençlik merkezleri gençlik kampı, tenis kortları ve çok amaçlı spor salonu yapımı, Geçici Koruma Altındaki Suriyeli (GKaS) gençleri kapsayan projeyle; Türk toplumu ile sosyal uyumunu geliştirilmeye katkıda bulunma hedefi doğrultusunda çalışmalar yürütülüyor.

2020 yılı Ekim ayı itibariyle başlayan projede plan ve uygulamaya yönelik etaplar adım adım hayata geçirilirken, projenin başlangıcından itibaren periyodik olarak gerçekleştirilen yönlendirme komitesi toplantılarının yedincisi düzenlendi.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA