Mersinli bocceciler Antalya’da şampiyon oldu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersinli bocceciler Antalya’da şampiyon oldu



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Türkiye'nin en önemli spor destinasyonları arasında yer alan Antalya Kemer'de 16-19 Ekim 2024 tarihleri arasında 15. Uluslararası Bocce Turnuvası düzenlendi. Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda yapılan turnuvaya 20 ülkeden 60 sporcu katıldı.

Kadınlar ve erkeklerde Raffa ve Volo disiplinlerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ödül törenine, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Kaya, Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanı ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, TBBDF yetkilileri ve sporcular katıldı.

Sporcuların ödüllerini, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baytekin ve protokol üyeleri verdi. Başkan Yardımcısı Baytekin, turnuvada ödül alan tüm sporcuları tebrik ettiğini söyledi.

 

DESTEK BAŞARI GETİRDİ

Bocce müsabakalarına 20 sporcu ile katılan Mersin’den Erdemli Belediye Spor Kulübü, “Bocce Petank İkili Erkekler” müsabakalarında şampiyon oldu.

Erdemli Belediyesi Bocce Takımı Koordinatörü Onur Özten, yaptığı açıklamada, “16-19 Ekim 2024 tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapılan,105 takımın katılım sağladığı 15.Uluslararası Bocce müsabakalarında Erdemli Belediye Spor Kulübü Şampiyon olmuştur.

Başta desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Mustafa Kara ve Belediye Spor İşleri Müdürü sayın Kamil Boran’a, ülke genelinde başta Milli Takımlar olmak üzere Bocce sporuna ve sporcularına çok büyük emeği geçen kulübümüzün de başında bulunan Milli Takım antrenörlerimizden sayın Niyazi Kutlay hocamıza çok teşekkür eder, kulübümüz ve sporcularımızın başarılarının devamını dileriz. İyi bir çalışma temposu yakaladık o yüzden bu sonuç tesadüf değil. Şampiyonadan sporcularımız aynı zamanda milli takım sporcularımız. Bundan sonraki süreçte hedefimiz, Nisan ayında yapılacak Türkiye şampiyonası. Bizimle bu sporu yapan arkadaşlarımızı milli sporcu yapmak için çalışmalarımız sürecek” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA