Silifke, Bursa’yı elinden kaçırdı! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke, Bursa’yı elinden kaçırdı!



 

Haber Merkezi

 

3.Lig Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor 7. hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Bursaspor ile 0-0 berabere kalırken, haftayı 14 puanla 4. sırada tamamladı. Bursaspor ise liderliği Karşıyaka’ya kaptırdı. Geçmişte Süper ligde şampiyonluk yaşamış Bursaspor’u konuk eden Silifke Belediyespor taraftarları ve Silifkeliler stadı tıklım tıklım doldururken, sporseverler stat etrafındaki apartman balkonlarında, damlarında ve vinç sepetinde karşılaşmayı takip ettiler.

Kütahya maçında 1 maçlık ceza alan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay karşılaşmayı tribünden takip etti. Taraftarlarının da desteği ile karşılaşmaya etkili başlayan Silifke Belediyespor’lu futbolcular ilk yarıda yakaladıkları 2-3 net pozisyonu gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. 2. Yarıda da ortada geçen karşılaşmada gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.

 

SİLİFKE, KIRŞEHİR YOLCUSU

Silifke Belediyespor, 8. Hafta maçınca 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 15.00’da Kırşehir FK ile deplasmanda mücadele edecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA