Borusan Mersin’de, eTA platformunu acente adaylarıyla buluşturdu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Borusan Mersin’de, eTA platformunu acente adaylarıyla buluşturdu



 

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Türkiye’nin lider lojistik şirketi Borusan Lojistik, yük sahipleri ve taşımacılar arasında köprü kuran dijital platformu eTA (Elektronik Taşımacılık Ağı) kapsamında oluşturduğu acentelik sistemini Mersin’de özel bir etkinlik ile tanıttı.

 

BORUSAN BULUŞMALARI TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDE DEVAM EDECEK

Mersin’de bir otelde gerçekleştirilen organizasyonda, açılış konuşmasını Borusan Lojistik eTA İş Geliştirme Direktörü Orhan Terzioğlu ve Borusan Lojistik eTA İş Geliştirme Grup Müdürü Hakan Cenkciler yaptı. eTA’nın yenilikçi özellikleri ve güçlü acentelik sistemi hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Buluşmada yükünü taşıma ihtiyacı olan müşterileri bulmada yardımcı olacak potansiyel yol arkadaşları ile bir araya gelinirken, sektör profesyonelleri eTA platformunun sunduğu avantajları yakından inceleme fırsatı buldular. Sektör profosyonellerinin acentelik sistemine dahil olarak kazanç elde etmesinin hedeflendiği yeniliklerin eklendiği eTA Yol Arkadaşım Programı’nın tanıtım buluşmaları Mersin’de başlayarak Türkiye’nin çeşitli illerinde devam edecek.

 

100 BİNİ AŞAN ONAYLI SEVKİYATLAR, EN VERİMLİ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞİYOR

Borusan Lojistik tarafından geliştirilen eTA, Avrupa’nın en büyük 3. dijital lojistik platformu unvanını taşıyor. Yurt içinde anında araç bulma ve yük sahiplerine hızlı çözümler sunma gibi önemli özelliklere sahip olan platform, lojistik süreçleri daha verimli hale getiriyor. Yüksek kazanç potansiyeli, kolay iş yapısı, sürdürülebilir gelir ve hızlı ödemeler gibi avantajlarla öne çıkan bu sistem, sektör profesyonellerine yeni bir gelir kapısı açarken eTA’nın büyümesine de katkı sağlıyor. Böylece platformdaki 100 bini aşan onaylı kamyon ve tır şoförü ile sevkiyatlar olabilecek en verimli şekilde gerçekleşiyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA