BAL’da hafta sonu futbol şöleni var | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BAL’da hafta sonu futbol şöleni var



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 2. Hafta heyecanı 12-13 Ekim günü yaşanacak.  Toplamda 14 takımın yarıştığı BAL’da Mersin ekiplerinden Homurlu 1951, Mezitli 33 Spor, Tarsus İdman Yurdu ve Anamur Belediyespor bu sezon TFF 3. lige çıkmak için mücadele edecekler.

 

ANAMUR MORALLER YERİNDE

Bölgesel Amatör Liginin dişli ekiplerinden Anamur Belediyespor sezonu derbi galibiyeti ile açtı. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren Anamur’da keyifler yerinde. Anamur Belediyespor ile İrfan Aksoy Ereğli Spor Anamur İlçe Stadyumunda 13. Ekim Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacak.

 

MEZİTLİ SEZONU GÜZEL AÇTI

Bölgesel Amatör Ligine bu sezon Süper Amatör’den şampiyon olarak yükselen Mezitli 33 Spor ise sezonu derbi galibiyeti ile açtı. Mezitli 33 Spor hafta Bölgesel Amatör Ligi’nin açılış maçında Aksaray’a gidiyor.

Mezitli 33 Spor deplasmanda Osmanlı 1453 Spor ile 12 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da karşılaşacak.

 

TARSUS GÜÇLENMEK İSTİYOR

Geçen sene TFF 3. Ligden düşen Tarsus İdman Yurdu sezona derbi mağlubiyeti ile başladı. Yeniden eski günlerine dönmek isteyen Tarsus ekibi kazanmak için Isparta’ya gidiyor. Tarsus İdman Yurdu deplasmanda Keçiborlu Belediyespor ile 13 Ekim Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacak.

 

HOMURLU KAZANMAK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Liginde fark yaratma isteyen Homurlu 1951 Spor sezonu mağlubiyet ile açtı. Evinde bu hafta taraftarı ile buluşacak olan Homurlu ‘da tek hedef kazanmak. Homurlu 1951 Spor ile Eskişehirspor Kulübü 13 Ekim Pazar günü saat 14’00’da karşılaşacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA