Amatör’de kıyasıya mücadele | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Amatör’de kıyasıya mücadele



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Süper Amatörde 2024/2025 sezonunda 24 takımın yarıştığı lig heyecanı başladı. Amatör ligde 4. hafta maçları 12-13 Ekim’de oynanacak. Amatör futbolun zirvesi olan ve takımlar son ana kadar muhteşem mücadele gösterdiği ligde takımlar şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için mücadele edecek.

 

LİDER FARKI AÇMAK İSTİYOR

Süper Amatör A grubunda Lider Erdemli Limonspor deplasmanda Akdeniz Zirvespor ile karşılaşacak. Saat 18.00’da oynanacak maçta Erdemli ekibi zirvedeki yerini korumak istiyor. Zirveyi yakından takip eden Akdeniz Belediyespor ise evinde Erdemli Belediyespor ile saat 13.00’da oynayacak. Zirve takibini sürdüren bir diğer takım İdman Yurdu 1923 Spor ise evinde saat 15.00’da Mut İdman Yurdu Belediyespor’u ağırlayacak. Haftanın son maçında 13 Ekip Pazar günü ise Mersin Ormanspor rakibi Mersin Demirspor ile saat 15.00’da oynayacak. Mersin Galataspor ile Taşucuspor ise ligden çekilen Mersin 33 FK ve Anamur Muzspor karşısında hükmen 3-0 kazanan taraf olacak.

 

B GRUBU’NDA HEYECAN DORUKTA

Süper Amatör B grubu açılış maçında Lider Karacailyas Veteranlarspor evinde güçlü rakibi Akdeniz gücü ile 12 Ekim Cumartesi saat 15.00’da oynayacak. Amatör diğer maçlar ise 13 Ekim Pazar günü oynanacak. Zirveyi yakından takip eden Tarsusgücü ise evinde İçel Yolspor ile saat 15.00’da oynayacak. Amatör’de diğer maçlarda ise Kuvayi Milliyespor rakibi Binevlerspor ile saat 13.00’da karşılaşacak. Mersin Camspor ile Silifke İdman Yurdu saat 15.00’da karşılaşacak. Atakent Gençlerbirliği ile Bozyazı Belediyespor saat 15.00’da oynayacak. Günün son maçında ise İdman Yurdu 1925 Spor ile Erdemlispor saat 15.00’da karşı karşıya gelecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA