Silifke Belediyespor, yoluna devam ediyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke Belediyespor, yoluna devam ediyor



 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Opr. Dr Mustafa Turgut, Silifke Belediyespor ve Kahramanmaraşspor karşılaşmasını protokol üyeleriyle birlikte tribünden izledi.

 

“TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Güzel bir oyun sonucu galip gelen takımı tebrik eden Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Opr.Dr Mustafa Turgut, “Kahramanmaraşspor karşısında 3-1’lik galibiyet elde eden Silifke Belediyespor’umuzu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum ve belediye olarak her zaman yanındayız” dedi.

 

“YOLUMUZA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ”

Silifke Belediyespor Başkanı Sait Oğuz ise, “Ligde namağlup yolumuza devam ediyoruz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Yönetim olarak takımımızın her zaman yanındayız. Daha da güzel günler göreceğiz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve Silifkelilere teşekkür ediyorum” dedi.

 

“TAKIMIMIZ ELİNDEN GELENİ YAPIYOR”

Her geçen gün ligde daha iyi oyunlar çıkardıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay, ‘Ligde oynadığımız 4 maçlık periyotta iyi ve güzel oyunlarla 10 puan topladık. Futbolcularıma her zaman ve şartta güveniyorum. Onlar verdiğimiz görevleri en iyi şekilde yapıyor. İnşallah hep birlikte daha da yukarılarda olacağız. Tribünlerden takımımızı destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmayı Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Opr. Dr Mustafa Turgut, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, kamu ve kurum müdürleri, Belediyespor Başkanı Sait Oğuz, Belediyespor yöneticileri ve taraftarlar izledi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA