Mersin, Tofaş’a boyun eğdi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin, Tofaş’a boyun eğdi



 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ın 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında ev sahipliğini yaptığı geleneksel Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası 19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda büyük heyecana sahne oldu.

Geçirdiği trafik kazası sonucu 2001 yılında hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş anısına her sezon öncesi geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 24.’sü gerçekleştirilecek turnuvaya ev sahibi TOFAŞ’ın yanı sıra Bursaspor, Darüşşafaka Lassa ve Mersin Spor Kulübü takımları katıldı.

Turnuvanın karşılaşmasında Bursaspor, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Mersin Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Hafta içi ve mesai saati içinde olması nedeniyle tribünlerde taraftar sayısı fazla değildi.

Lig mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmayı Mersin Spor Kulübü, 5 oyuncusunun çift haneli sayılara ulaştığı mücadeleyi Pako Cruz’un inanılmaz üçlükleriyle 97-93 kazandı ve adını finale yazdırdı.

Turnuvanın ikinci maçında ise Tofaş Spor Kulübü ile Darüşşafaka Lassa karşılaştı. İkinci maçta ev sahibi TOFAŞ, Darüşşafaka Lassa’yı 107-92’lik skorla yenerek finale kalan bir diğer ekip oldu.

Mersin Spor ile Tofaş Spor Kulübü arasında oynana final maçı ise nefes kesti. Karşılaşmayı 84-79’luk skorla kazanan Tofaş, turnuva birincisi olurken Mersin turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Turnuvanın son maçında ise Bursaspor, Darüşşafaka Lassa’yı 103-99 yenerek 3’üncü oldu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA