Çukurova namağlup sahada! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Çukurova namağlup sahada!



 

ÇBK Mersin ev sahipliğinde 20-21-22 Eylül tarihlerinde Servet Tazegül Spor Salonu’nda salonunda düzenlenen ‘Çukurova Cup’ turnuvası devam ediyor.

Yunanistan ekibi Athinaikos’un yanı sıra ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Tarsusspor ve Nesibe Aydın takımlarının da katıldığı turnuvanın ilk maçında Mersin derbisi oynandı.

ÇBK Mersin ile İlkem Yapı Tarsusspor arasında oynanan karşılaşma büyük ilgi gördü. Turnuvanın da açılış maçı olan karqşılaşmada ÇBK Mersin maçın ilk yarısını 42-32 önde bitirdi. Rakibi İlkem Yapı Tarsusspor karşısında 85-53 gibi farklı bir skorla kazanarak şov yapan Çukurova, hafta içi erken saatte oynanan maça az sayıda olsa da taraftar izlemeye gitti.

Turnuvanın ikinci maçı ise Nesibe Aydın ile Yunan ekibi Athinaikos arasında oynandı. Türkiye ekibi Nesibe Aydın rakibini 77/59 gibi farklı sayı ile yenerken çekişmeli geçen maçta Athinaikos üstünlük kursa da yenilmekten kurtulamadı. 

Öte yandan ÇBK Mersin-Nesibe Aydın maçında ise gülen Mersin ekibi ÇBK oldu. Çukurova Basketbol, Nesibe Aydın GSK’yı 94-59 skorla mağlup ederek turnuvaya namağlup devam etti.

Turnuva kapsamında Tarsusspor- Nesibe Aydın maçı 22 Eylül saat 15.00’da ve ÇBK Mersin- Athinaikos karşılaşması ise 22 Eylül saat 18.00’da oynanacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA