Kırmızı Lacivertlerin galibiyeti unuttu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Kırmızı Lacivertlerin galibiyeti unuttu



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda yönetim krizi ve transferlerin geç yapılması sorunları sahaya yansımaya başladı. 100 yıllık bir çınar olan Yeni Mersin İdman Yurdu sezon öncesi kamp yapmadığı gibi hazırlık maçı oynamadan yeni sezona giren tek takım olarak tarihe geçti. Yönetimde yaşanan krizlerden dolayı geç yapılan ve ne kadar doğru olduğu tartışılan transferler ile birlikte Yeni MİY sezonun daha başında kümeye oynayan bir takım olma haline geldi. Teknik Direktör Okan Kopan yönetiminde çıktığı 3 resmi maçta henüz galibiyet almayı başaramayan Kırmızı Lacivertli ekipte ilk galibiyet ne zaman gelecek merak konusu olmayı başladı.

 

TARAFTAR GİDİŞİATTAN MEMNUN DEĞİL

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun en kısa sürede galibiyet alarak yükselişe geçmemesi durumunda artık bütün oklar hoca Okan Kopan’a dönecek. Taraftarın gidişattan çok rahatsız olduğu ve durumun acilen düzeltilmesi için hem yönetimin hem Mersin’in önemli iş adamlarının hatta siyasilerin bu duruma acilen el atmasının gerekli olduğunu düşünüyor.

 

YENİ MİY ARTIK KAZANMALI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ligde çıktığı 3 maçın hepsinde mağlup olarak 17. sırada yer alıyor. 22 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Erbaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı Lacivertlilerin artık kazanmaktan başka çaresi yok.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA