Orman Cup Şampiyonu Tarsus | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Orman Cup Şampiyonu Tarsus



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

5. Orman Cup turnuvası 12-14 Eylül tarihleri arasında M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda oynandı. İlkem Yapı Tarsusspor gösterdiği performans ile turnuvadan birinci olarak ayrılan takım oldu.

Turnuvanın ilk maçında dişli rakiplerden Fenerbahçe Kadın Basketbol ile karşılaşan İlkem Yapı Tarsus 94-81 kazanan taraf oldu. Turnuvanın ikinci maçında ise Nasibe Aydın’ı 89-68 gibi farklı bir skorla yenen Tarsus turnuvanın son maçında ise ev sahibi OGM Ormanspor’u 73-68’lik skorla yenerek şampiyon olmayı başardı.

Turnuvada diğer maçların sonuçlarına göre Fenerbahçe Kadın Basketbol ikinci, Melikgazi Kayseri Basketbol ise üçüncü oldu.

5. Orman Cup turnuvasını şampiyon olarak tamamlayan Tarsusspor’a kupasını OGM Ormanspor Kulüp Başkanı İbrahim Şanlı ve turnuvaya katılım plaketini yönetim kurulu üyesi Cüneyd Topaloğlu takdim etti.

 

‘TAKIMIN EKSİKLİKLERİNİ GÖRME FIRSATIM OLDU’

Güzel bir turnuva geçiren İlkem Yapı Tarsusspor Başantrenörü Cihat Barış Akgün, yaptığı açıklamada, takımın eksikliklerini görme fırsatı bulduğunu ifade etti. Akgün, "Jillian Alleyne yeni katıldı ve henüz takımımıza tam olarak adapte olabilmiş değil. Ancak son iki gün oynadığı maçlarda kalitesini gösterdi. Yabancı oyuncularımızla uyumumuz iyi. Büşra Akgün sadece bir maç oynayabildi, ancak Elif Emirtekin ve Ceylin Beyza Altunpa oldukça iyi performans sergiledi. Arzu Özdemir zaman zaman etkili işler yaptı. Maalesef Ezgi Manlacı bu turnuvada dizinden sakatlandı ve durumu belirsiz. En kısa sürede iyileşmesini umuyoruz. Turnuva bizim için verimli geçti ve eksikliklerimizi gidermek için önemli bir fırsat sundu," dedi. Akgün, Fenerbahçe maçında rakibin normal kadrosuyla sahada olduğunu ve maçta yabancı oyunculardan çok Türk oyuncuların öne çıktığını belirterek, "Bu maç, bizim için önemli bir deneyim oldu. Rakibe direnç gösterdik ve eksikliklerimize rağmen iyi bir performans sergiledik," şeklinde konuştu. Başantrenör, Çukurova Cup’ın lig öncesi son prova olacağını da ekleyerek, "Çukurova Cup’ta da iyi bir performans sergileyerek lige tam olarak hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Tüm oyuncularımız geldi ve hazır durumda," dedi.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA