Kırmızı Lacivertler Arnavutköy’e konuk oluyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Kırmızı Lacivertler Arnavutköy’e konuk oluyor



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu yeni sezonda çıktığı 2 maçta da mağlup oldu. Kırmızı Lacivertlilerin artık kazanmaya ihtiyacı var. Teknik Direktör Okan Kopan yönetiminde 3.lig maçına çıkacak olan Yeni MİY artık galibiyet alarak moral bulmak ve taraftarını mutlu etmek istiyor. 15 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Arnatvutköy Belediyesi ile karşılaşacak olan Yeni MİY’de tek hedef kazanmak.

 

TRANSFER VAR GALİBİYET YOK

Yeni Mersin İdman Yurdu kadrosuna derinlik katmaya devam ediyor ama gelen oyuncuların takıma daha bir katkısı olmaması kafada soru işaretleri bıraktı. Yeni sezona 2 mağlubiyetle başlayan Kırmızı Lacivetliler transfer yapmaya devam ediyor. Yeni Mersin İdman Yurdu en son yaptığı dış transferde Sincan Belediyesi Ankaraspor’dan orta saha oyuncusu Harun Aydın ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıklayan Yeni Mersin İdman Yurdu kulübün alt yapısında yetişen forvet oyuncusu Yusuf Eren Arıca ve kaleci Sinan Özkan ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığını açıkladı. Yeni Mersin İdman Yurdu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yeni transferlerimiz Harun Aydın, Yusuf Eren Arıca ve Sinan Özkan’a kırmızı lacivert formamızla başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA