Silifke, Muş’u konuk edecek | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke, Muş’u konuk edecek



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, taraftarı ile buluşmaya hazırlanıyor. Geçen hafta deplasmanda Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla merhaba diyen Silifke ekibi Pazar günü evinde Muşspor’u ağırlayacak.

İlk hafta aldığı 3 puan ile ilk haftayı grupta 3. Sırada tamamlayan Silifke Belediyespor, ligin 2’inci hafta maçında Pazar günü saat 16:00’da Silifke Şehir Stadında Muşspor karşısında alacağı galibiyetle taraftarını mutlu etmeyi planlıyor.

 

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Tekirdağ deplasmanında lige 3 puan ile başladıkları için mutlu olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz, “Hedeflerimiz doğrultusunda iyi bir takım kurduk. Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda da kazanılan galibiyet önemliydi. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah takımımız daha da iyi olacak. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Silifke Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Aykut Şahin ise, “Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. İlker Avcıbay yönetiminde takımımız daha da büyük işler başaracak. Yönetim kurulu üyelerimizle takımımızın her zaman yanındayız” dedi.

 

LİGE 3 PUAN İLE BAŞLAMAK ÖNEMLİ

Lige 3 puan ile başlamanın önemli olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay, “Yönetim kurulumuzun destekleri ile sezon öncesi kamplarımızı, çalışmalarımızı çok güzel bir şekilde geçirdik. Sezonun ilk karşılaşması Velimeşespor maçına da iyi hazırlandık. Sezonda ilk maçlar her zaman zor ve önemlidir. Karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrıldığımız için çok mutluyuz. Karşılaşmayı daha farklı da kazanabilirdik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Takım olarak daha da iyi olacağız. Deplasmana gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA