AKP’li başkanın polise talimatı tepki çekti | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

AKP’li başkanın polise talimatı tepki çekti



 

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediyesi'nde, işçilerin bir önceki dönemden kalan yaklaşık 10 milyon TL'lik kıdem tazminatı alacakları nedeniyle haciz işlemi yapıldı. İşlem kapsamında belediye başkanının makam odasındaki masa ve koltuklar bile alındı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Belediyesi'ne avukat eşliğinde gerçekleştirilen bu işlemlerin, hukuki süreçler ve uzlaşma tekliflerinin göz ardı edilerek yapıldığını belirtti.

 

AKP’Lİ BAŞKANDAN POLİSE TALİMAT

Ancak haciz işleminin gerçekleştiği esnada olay yerinde gergin anlar yaşandı. Haciz görevlilerinin bölgede olduğu esnada, AKP Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu'nun memurlara 'alın bunları' diye talimat verdiği görüntülendi. Kamuoyundan Altınsucu’ya tepki yağdı.

 

"SİYASİ BİR OPERASYON YAPILDIĞININ GÖSTERGESİDİR, KABUL EDİLEMEZ!"

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır olayın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Başarır, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Mersin Tarsus Belediyemize yapılan haciz işlemi sırasında, AKP Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu hazır bulunmuş ve devletin memurlarına "alın bunları" diyerek talimat vermiştir. AKP İlçe Başkanı kim oluyor da devletin güvenlik görevlilerine talimat veriyor ve hacze iştirak ediyor! Bu durum Tarsus Belediyesi’ne siyasi bir operasyon yapıldığının göstergesidir, kabul edilemez!"

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA