Süper kupa maçı için heyecan dorukta | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Süper kupa maçı için heyecan dorukta



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Köyler arasında düzenlenen turnuvanın artık sonuna gelindi. Muhteşem maçların oynandığı Ayvagediği ve Fındıkpınarı turnuva serüveni bu hafta sonu oynanacak süper kupa maçı ile sona erecek.

Mersin’de düzenlenen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası şampiyonu

Menteş turnuva boyunca oynadığı maçlarda muhteşem bir performans sergileyerek harika bir hikaye yazarak buraya kadar geldi. Ayvagediği’nde şampiyon olan Burhanspor ise zorlandığı ama büyük direnç göstererek taraftarın takdirini kazandığı turnuvada şampiyon olarak zaferler ile dolu başka bir hikaye yazan takım oldu. Baştan son oynanan maçlar ile köyler arasında bağ kuran turnuvaya taraftarlarda büyük ilgi gösterdi. Şimdi bu iki takım tarihte ilk kez bir süper kupa maçında karşılaşacaklar. Heyecan dolu bir turnuva geçiren taraftarlar ise bu maç için günleri saymayı başladı.

Bu yıl Toroslar’da şampiyon olan Burhan ile Fındıkpınarı’nda şampiyon olan Menteş 15 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Koray Aydın Stadyumu’nda süper kupa finali maçında karşılaşacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA