Yeni itfaiyeciler yemin etti | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Yeni itfaiyeciler yemin etti



 

Haber Merkezi

 

Mersin’de Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından ATA Eğitim Merkezi’nde ‘İtfaiye Eri Yemin Töreni Programı’ düzenlendi. Tören kapsamında; 2023 yılının Mayıs Ayı’nda alımı yapılan ve 1 yıllık sürelerini doldurup, asaleten memur olmaya hak kazanan 100 itfaiye erinin Yemin Töreni gerçekleşti.

İtfaiye erlerinin selamlaması ile başlayan program saygı duruşu ve Mersin Büyükşehir Belediye Bandosu’nun eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunması ile sürdü. İtfaiye erleri Mustafa Şen ile Özgecan Doğan törende birer konuşma yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Kemal Akşahin konuşmasında “Bu kahramanlar liyakat esaslı bir sınavdan başarıyla geçmiş olup, alınlarının akıyla görevlerini icra etmeye başlamışlardır. Bu itibarla bu güzide teşkilatımızı en iyi seviyeye getirerek, Mersin halkına tüm gücümüzle hizmet edeceğimize söz veririz” diye konuştu.

 

“BİZ KADINLARA, LİYAKAT VE ŞEFFAFLIK ÇERÇEVESİ İÇERİSİNDE İSTİHDAM SAĞLANDI”

İtfaiye Eri Özgecan Doğan, konuşmasına, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlarla ilgili söylediği bir sözü paylaşarak başladı. Kadınlar için sağlanan eşit istihdam için teşekkürlerini ileten Doğan, “Biz kadınlara Ulu Önderimizin ışığında öncülük etmiş, liyakat ve şeffaflık çerçevesi içerisinde istihdam sağlamış olan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne, bütün kadın mesai arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimize, milletimize, ay yıldızlı bayrağımıza büyük bir ciddiyet ve liyakat ile bağlı kalacağımızı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde var gücümüzle çalışacağımızı bir şeref sözü biliriz” dedi.

 

“LİYAKATLİ ALIM SINAVI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

İtfaiye Eri Mustafa Şen ise yapılan liyakatli alım sınavı için teşekkür etti. Şen, “Devlet memuriyeti ciddiyet ve liyakat işidir. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ise her daim liyakati önemsemiş, uygulamaları ile de bunu teyit ederek kanıtlamıştır. Liyakatli bir yönetim ise öncelikli olarak liyakatli personel ve liyakatli sınavlar ile başlar. Bugün burada tüm devrelerim adına huzurunuzda liyakatten ayrılmayacağımıza dair söz veriyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; ülkemizi muasır medeniyet yolunda, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İtfaiye Eri Nedim Berk Aydoğan yemin metnini okudu ve Mersin Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde tören yürüyüşü yapıldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA