Ersu Şaşma’nın hedefleri büyük | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Ersu Şaşma’nın hedefleri büyük



 

Haber Merkezi

 

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Erkekler Sırıkla Atlamada beşinci olan Mersinli milli atletimiz Ersu Şaşma, beIN SPORTS'un konuğu oldu.

Paris Olimpiyat Oyunları'nda rekolarlar kıran Armand Duplantis ile birlikte rekabet etmenin çok iyi olduğunu söyleyen Ersu, "Benim için daha iyi oluyor onun daha yukarılara zıplaması. Çünkü daha yeni hedefler koyuyorum kendime." ifadelerini kullandı.

 

“BİR DEDİĞİMİ İKİLETMİYORLAR”

Olimpik sporlarda kulüplerin katkısına da değinen milli atlet, kulübü Fenerbahçe'nin kendisine olan desteği ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bir dediğimi ikiletmiyorlar... Aile gibi olduğumuz için çok güzel destek veriyorlar."

 

"BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM"

Milli atletimiz Ersu Şaşma, 49 yaşında kalp krizi geçirerek hayata veda eden İbrahim Halil Çömlek'in vefatının kendisini çok etkilediğini söyleyerek sporu bırakma noktasına geldiğini söyledi.  Ersu Şaşma, İbrahim Halil Çömlek'in vefatının ardından yaşadığı anları şu sözlerle dile getirdi: "İlk antrenörümün vefatı sonrası bırakmayı düşündüm sırıkla atlamayı. Hayallerimizi devam ettirmek istedim. Gerçekten zor bir süreçti, içimde savaşlar verdim."

Kariyeri ile ilgili de konuşan Ersu Şaşma, daha büyük hedeflere ulaşacağını söyledi.

 

ACI ÇEKEREK YARIŞTI

Öte yandan 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında sırıkla atlamada 5.85'lik derecesiyle olimpiyat beşincisi olan milli atlet Ersu Şaşma'nın ağrılar içinde yarıştığı öğrenildi.

Şaşma, fıtık ağrısı nedeniyle acı çekerek yarışırken, kasığı ile kemik bağlantısında iltihap olduğu, bu durumun kasığı çektiği için yarışta zorlandığı, bu iki sıkıntının milli sporcumuzu olumsuz etkilediği belirtildi.

Tokyo Olimpiyatları'nda da 10. olan ve Türkiye'ye dönen Ersu Şaşma hafta içinde ameliyat olacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA