İç hatlar Çukurova, dış hatlar Adana! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

İç hatlar Çukurova, dış hatlar Adana!



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 14 yıl sonra defalarca kez temel atılıp, ihaleleri ertelendikten sonra nihayet 10 Ağustos’ta açılan Uluslararası Çukurova Havalimanı’nda tepki çeken bir düzenlemeye imza atıldı. Kozuva Şirketler Grubu tarafından yönetilen havalimanın kargo taşımacılığı yükleme düzenlemesinde Adana’nın sürece dahil edildiği ortaya çıktı.

 

DIŞ HAT TAŞIMALARI ADANA’DAN

Çukurova bölgesinde kargo taşımacılığına dair önemli bir düzenleme yapıldı. Yeni planlamaya göre, iç hat taşımaları Çukurova Uluslararası Havalimanı’ndan gerçekleştirilirken, dış hat taşımaları Adana Havalimanı’ndan devam edecek.

 

TIR SEFERLERİ DEVAM EDİYOR

Kargo tesisinin tamamlanması beklenirken, hafta içi her gün düzenli olarak Çukurova ile Adana arasında tır seferleri (ISTADA-ADAIST) gerçekleştiriliyor. Bu seferler, dış hat taşımalarının güvenli ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.

 

ÖZEL GÖNDERİMLERE DİKKAT

Yurtdışından Çukurova Uluslararası Havalimanı’na yalnızca HUM (Human Remains – Cenaze) gönderimleri kabul ediliyor. Diğer ürün grupları ise Adana Havalimanı’na yönlendiriliyor. Yurtdışı istasyonlarından Çukurova Uluslararası Havalimanı’na HUM gönderimi yapılabilir, ancak diğer kargo türleri Adana’da işleme alınacak.

Bu düzenlemeler, bölgedeki kargo operasyonlarının aksamadan devam etmesini ve müşterilere en iyi hizmetin sunulmasını hedefliyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA