Mersin’den transfer atağı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’den transfer atağı



 

TFF 2. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda ki yönetim krizi takımın sezona hazırlık sürecini geciktirirken çalışmalar hızlandı. 

Geçtiğimiz ay Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın görevini bırakması ve birçok oyuncunun takımdan ayrılmasıyla birlikte belirsiz bir döneme giren Mersin ekibi, yeni bir döneme girdi. Takıma kimsenin sahip çıkmaması üzerine Saltık şimdilik görevine devam ederken geciken yeni sezon hazırlıkları da ivme kazandı.

İlk olarak geçe hafta Teknik Direktör Okan Kopan ile anlaşan MİY, transferlere ağırlık verdi. Toroslar ilçesindeki Aziz Sancar Tesislerinde sezona hazırlanan Kırmızı Lacivertliler, hocanın belli olması ile yönünü oyuncu transferine çevirdi.  

A Takımda kalan mevcut 14 sporcuya sahip Yeni MİY bu kapsamda transfer bombalarını patlatmaya başladı! En son Balıkesirspor'da forma giyen, stoper Birol Parlak, Sarıyer'den, stoper Barış Başdaş, Amedspor'dan, sağ bek Metin Güler, İstanbulspor'dan, sol kanat Kubilay Köylü, Alanya Kestel'den santrafor İsa Güler ve geçen sezon formamızı terleten sol kanat Muhammed Enes Gök, Siirt İÖİ'de forma giyen sol kanat Furkan Güneş ile sözleşme imzalandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA