İyilik Vakfı sakinleri ile ebru sanatı ve drama etkinlikleri yapıldı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

İyilik Vakfı sakinleri ile ebru sanatı ve drama etkinlikleri yapıldı



 

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesi ile İyilik Çemberi Lions Kulübü, İyilik ve Yardım Vakfı’nda konaklayan yaş almış vatandaşlara yönelik renkli bir etkinlik programı hazırladı.  Atölye çalışmaları ve renkli etkinlikler, vakıf sakinlerine moral kaynağı oldu. Ebru sanatı ile suyun üzerinde renklerle oynayarak kendi eserlerini oluşturan vatandaşlar,  ayrıca drama etkinlikleriyle enerjik ve keyif dolu anlar yaşadı. Yenişehir Belediyesi bu etkinliklerle yaş almış bireylerin hem bedensel hem de zihinsel olarak aktif kalmalarına katkı sağlıyor.

Toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde düzenledikleri programların yaş almış bireylerin yaşam kalitesini artırmada önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.  İyilik Çemberi Lions Kulübü temsilcileri ise, böyle bir iş birliğinin parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, benzer sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini ifade etti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA