Başkan Tuncer, sanat çarşısı esnafları ile buluştu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Başkan Tuncer, sanat çarşısı esnafları ile buluştu



 

Haber Merkezi

 

Sanat Çarşısı'ndaki buluşmada, esnafların taleplerini dinleyen Başkan Tuncer, el emeği göz nuru hediyelik eşyaların önemine vurgu yaptı. Tuncer, "Sanat Çarşısı, Mezitli’nin kültürel ve sanatsal zenginliklerini yansıtan önemli bir merkezdir. Burada, el emeği ile üretilen eşsiz hediyelik eşyalar, hem sanatçıların emeğini taçlandırıyor hem de vatandaşlarımıza alternatif sunuyor" dedi.

Başkan Tuncer, esnafların taleplerini dinlerken, Sanat Çarşısı'nın daha da canlanması için yapılacak çalışmalara değindi. Sanat Çarşısı’nın hem Mezitli halkı hem de ziyaretçiler için önemli bir cazibe merkezi haline gelmesi gerektiğini belirten Tuncer, "Tüm vatandaşlarımızı, hem esnaflarımıza destek olmak hem de el emeği göz nuru hediyelik eşyaları keşfetmek için Sanat Çarşısı'na davet ediyorum" diye konuştu.

 

“SANAT ÇARŞISI’NI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Bu kapsamda, Sanat Çarşısı esnaflarının taleplerine yönelik iyileştirme çalışmaları ve ziyaretçilerin ilgisini çekecek etkinliklerin düzenlenmesi gibi konular üzerinde duruldu. Başkan Tuncer, esnafların görüş ve önerilerini alarak, Sanat Çarşısı'nın gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.Mezitli Belediyesi olarak, esnafların yanında olduklarını ve onların işlerini daha da büyütmeleri için destek vereceklerini belirten Tuncer, "Birlikte çalışarak, Mezitli'yi hem ekonomik hem de kültürel anlamda daha da ileriye taşıyacağız" dedi.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA