Yabancı boyacılara dikkat | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Yabancı boyacılara dikkat



 

SERKAN TULTAK

 

Mersin’de sıcak havaların ısınması ile sezonu başlayan boyacılıkta sektör haksız rekabet ve ucuz işten şikayetçi.

Mersin’de 30 yıldır esnaflık yapan Cafer Bedir, boya sektöründe yaprak dökümü yaşandığını belirterek, şehir dışından gelen bazı firmaların kalitesiz işçilik, ucuz malzeme ile iş yaptıklarını ve haksız rekabet ortamı oluşturduklarını söyledi.

 

“ŞEHİR DIŞINDAN GELEN FİRMALAR VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR EDECEK”

Mersinlileri uyaran Bedir, Adana, Gaziantep, Ankara gibi illerden bazı firmaların Mersin’e gelerek fiyat kırdıklarını, ucuz işçilik ve kalitesiz malzeme ile iş yaptıklarını duyuyoruz. Biz 30 yıldır binaların dış cephe boya, badana, mantolama işleri ile tadilatlarını yapıyoruz. Halkımız bir sıkıntı yaşadığında bize rahatlıkla ulaşılıyor. Yıllardır memnun müşterilerimiz oldu. Ama bu şehir dışından gelen firmalara yarın olmayacaklar. Bugün haksız rekabetle bizden aldıkları işlerde vatandaşımız karşısında sorumlu bulamayacak.” Dedi.

 

“EKONOMİ BİZİ ÇOK ETKİLEDİ. ALIM GÜCÜ DÜŞTÜ”

Yaşanan ekonomik sorunlara da dikkat çeken Bedir, “Mersin'de boya sektörü yaprak dökümü yaşıyor. Havaların aşırı derece ısınması, insanların alım gücünün azalması, birde bu haksız rekabet ortamı işlerimizi düşürdü. Halkımızdan, kendi memleketinde yerleşik yeri olan, buranın esnaflarını tercih etmelerini istiyoruz. Bugüne kadar hiçbir müşterimizi memnun etmeden göndermedik. Yaptığımız binalar, boyadığımız binalar bizlerin en büyük referansıdır. Mersin kazansın istiyoruz” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA