ÇBK’dan transfer | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ÇBK’dan transfer



 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ve Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Liginde mücadele eden ÇBK Mersin, transferde sessizliğini bozdu. ÇBK ilk olarak; 1995 doğumlu Fransa doğumlu 1.75 boyunda guard pozisyonunda oynayan tecrübeli isim Marine Johannes’i transfer etti. Johannes top hakimiyeti nedeniyle Wizart lakabı ile anılıyor. Fransa milli takımında oynayan WNBA tecrübesi bulunan ve son olarak Asvel takımında oynayan Marine Johannes 2023 EuroCup Şampiyonluğu yaşarken Finalin MVP’si seçilme başarısı gösterdi. Tecrübeli isim basketbol kariyeri boyunca birçok başarıya imza atma başarısı gösterdi.

ÇBK Mersin’in bir diğer Fransız transferi ise 2001 doğumlu 1,94 uzun forvet pozisyonunda oynayan Iliana Rupert oldu. Geçen sezon Virtus Bologna ve Fransa Milli Takımı'nda forma giyen ve WNBA tecrübesi bulunan Rupert, son olarak İtalya’da Bolonya takımında forma giydi.

Ayrıca 2023-2024 sezonu yılın savunmacısı seçilen ve Sırbistan Milli Takımı'nda forma giyen Yvonne Anderson, Uni Girona'da başarılı bir sezon geçiren, İspanya Kadın Ligi'nde 2023-2024 sezonu en iyi 5'ine seçilen ve İsveç Milli Takımı'nda da oynayan Regan Magarity, Fenerbahçe ile Euroleague'yi kazanan, 2023-2024 sezonu Türkiye Ligi play-off MVP'si seçilen Natasha Howard'ı kadrosuna kattı.

ÇBK Mersin ayrıca Şuğranur Sönmez ile İlayda Güner'in ardından Nesibe Aydın'dan Şevval Akalan ile de 2024-2025 sezonu için anlaştı.

Ligde şampiyonluğu hedefleyen ÇBK Mersin, Kadınlar Euroleague'de de mücadele edecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA