Köyler yeşil sahada yarışacak | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Köyler yeşil sahada yarışacak



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de yaz aylarının gelmesi ile yaylalarda ki nüfusun artması ile sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler öne çıkmaya devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısı ile düzenlediği ‘Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’ Futbol Turnuvası ile Toroslar Belediyesi’nin Büyükşehir ile ortaklaşa düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası için geri sayım sürüyor.

İki turnuvaya da başvurular dün itibariyle sona ererken Temmuz’un ilk haftası başlaması beklenen maçlar için kura çekiminin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Büyükşehir Belediyesi turnuvası kapsamındaki maçlar Fındıkpınarı’nda, Toroslar’daki turnuvanın maçları ise Ayvagediği’nde oynanacak. Tüm gün oynanacak maçlarda rakipler birbirini izleme fırsatı bulabilecek.

Köylerin büyük bir çekişmeye imza attığı turnuvalar sonucunda finalist veya şampiyonların karşılaması bekleniyor.

 

GEÇEN SENENİN ŞAMPİYONU DAVULTEPE

Geçen sene Fındıkpınarı’nda ‘Şehit Polis Memuru Sedat Gezer Sezonu’ adıyla düzenlenen ve kıyasıya mücadelelerin gerçekleştiği turnuvaya Mersin genelinden 37 mahalle katılırken, toplam 112 karşılaşma yapıldı. Turnuvanın son mücadelesi olan Menteş Spor-Davultepe Spor karşılaşmasında kıran kırana geçen mücadeleyi 4-3 üstünlükle kazanan Davultepe Spor, turnuvanın şampiyonu oldu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA