Yıldırım Spor Kulübü dolu dizgin | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Yıldırım Spor Kulübü dolu dizgin



 

Mersin’de gençlerin sportif faaliyetlerine katılımını sağlamak için 2 yıl önce Mezitli İlçesinde Mevlütoğlu Spor Tesislerinde iki yıl önce kurulan Mersin Yıldırım Spor Kulübü başarıları ile adından söz ettiriyor.

İki yıllık hazırlık aşaması sonrasında 2023 - 2024 sezonunda TFF’ye kayıt olarak resmen sahalara inen Kulüp, Mersin amatör liglerinde kısa zamanda ses getirmekle kalmayarak, Türkiye finallerinde de başarıları ile adından söz ettirir hale geldi.

Son olarak TFF Futbol Şampiyonası’nda Mersin Yıldırım Spor’un U12 Takımı

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Küçükler Erkek- Kız Türkiye Şampiyonası'nda grup şampiyonu ve Türkiye 2’incisi, U13 Takımı Mersin Şampiyonu ve U14 Takımı da Amatör Ligler A Grubu’nda 3’üncü oldu.

 

MERSİN SPORUNA KISA SÜREDE ÖNEMLİ KATKI

Faruk Mevlütoğlu’nun başkanlığını yaptığı kulübün Genel Koordinatörlüğünü Yusuf Tüt yaparken, Teknik Direktör Uğur Cılbayır, antrenörler Cevdet Gündoğar ve Abdulhamit Şem üstleniyor. Yüzlerce çocuğun futbol sayesinde sportif aktivitelere katılım sağlayarak zihinsel ve bedensel gelişimlerine imkan sağlayan Mersin Yıldırım Spor Kulübü, elde ettiği başarılarla da Mersin’i gururlandırıyor.

 

“BU BAŞARILAR KOLAY KAZANILMADI”

Kulüp Başkanı Faruk Mevlütoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, “Mersin Yıldırım Spor Kulübü ve Teknik Heyetleri olarak bu başarının kolay olmadığını belirtmek isteriz. Bu emek, azim ve çabanın sonucudur. Ve bu başarı toplama bir takım olmadığımızın kanıtıdır. Türkiye Futbol Federasyonuna ve milletimize yakışır bir düzeyde sporcular yetiştirdiğimizi ve hiçbir eğitimi aksatmadan düzenli ve disiplinli çalışmanın yolunu şaşırmadan sadece başarıya odaklanarak elimizdeki imkanlarla sporcularımızı en kaliteli şekilde hem eğitip, hem yetiştirdiğimizin ve hem de geliştirdiğimizin göstergesidir.

Mersinimiz gibi büyükşehir olan bir ilde 4 kategoride; U14, U13, U12 ve U11 müsabakalarına katılan takımlarımız elde ettiği başarılarla kentimizi de üst sıralara taşımıştır.  

 

TÜRK FUTBOLUNA ALTYAPI KATKISI SÜRECEK

U11 müsabakaları halen devam etmekte olup, inanıyoruz ki çocuklarımızı burada da önemli başarılar elde edecektir.

Tük futboluna altyapı olarak ve kendi eğittiğimiz sporcularla katkı sunarak, üst kategorilerde de müsabakalara çıkacağımıza ve daha birçok başarı hikayesine imza atacağımıza güveniyoruz. Bu yolda hep sporcularımıza hem teknik heyetimize ve hem de çocuklarımıza başarılar diliyor, hem de bu güzel gururu Mersinimize yaşattıkları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA