Toroslar’da 4 günlük su kesintisi isyan ettirdi! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da 4 günlük su kesintisi isyan ettirdi!



 

HEDİYE EROĞLU
 

Mersin’de yüksek su faturası sorununa uzun süreli su kesintileri eklendi! Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde 4 gün süren su kesintisi bölge sakinlerini isyan ettirdi. Arpaçsakarlar Mahallesi başta olmak üzere farklı bölgelerde yaşana su kesintileri nedeniyle mağdur olan vatandaşlar sıcak yaz ünlerinde susuz bırakılmaların tepki gösterdi.

Özellikle kişisel bakım, hijyen ve temizlik ile ilgili sorunlar yaşayan vatandaşlar günlerdir Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Toroslar Belediyesi ile Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünün çözüm için harekete geçmediğini ileri sürerek sosyal medyadan yaşadıklarına isyan etti.

MESKİ ise sosyal medyadan vatandaşlara verdiği yanıtta azalan rezervler savunması yaptı. Yaklaşık 4 gün süren kesinti ile ilgili MESKİ’den yapılan açıklamada, “Mevsim şartlarından dolayı hava sıcaklıklarının artması sebebiyle yoğun kullanımdan kaynaklı olarak depolarda su rezervi azalmıştır. Depoların doluluk oranına göre suyunuz verilecektir. Bilginize sunarız” denildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA