Mersin’den Türkiye’ye uzanan başarı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’den Türkiye’ye uzanan başarı



 

Haber Merkezi

 

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik" konulu kısa film yarışmasında Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘Gazoz’ filmi ile birinci oldu.

Öğrenci ve öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla hazırlanan kısa film, jüriyi etkileyerek Türkiye'nin en iyisi seçildi. Başarıdan dolayı büyük bir sevinç yaşayan okul yönetimi, öğrenci ve öğretmenleri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu'nda düzenlenen ödül töreni ile ödüllendirildi. Törene Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali Karagöz, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Millî Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş da katılarak öğrencilerin başarısını tebrik etti.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü yayınladığı tebrik mesajında; “Bu anlamlı başarıda emeği geçen danışman öğretmen Emre Erdoğan, senarist Ayberk Öztürk, kameraman Efe Holdur, montajda Mahmut Özer, ses ve ışıkta Hüseyin Ersoy, oyuncu öğrencilerimiz Deniz Lülü, Gizem Elçi ve Mustafa Efe Erden, oyuncu öğretmenlerimiz Demir Can Bilici, Aysel Öztürk, Mesut Önsesveren ve konuk oyuncumuz Osman Erdoğan'ı yürekten kutlar, bu güzel başarıyı okulumuza kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu anlamlı başarısının devamını diler, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılarının daim olmasını dileriz” denildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA