Öğrenciler önemli bir başarıya imza attı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Öğrenciler önemli bir başarıya imza attı



 

Haber Merkezi

 

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması"nda Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye üçüncülüğü elde etti. Başarı, okulun ve şehrin gurur kaynağı oldu.

Yarışmada okulu temsil eden Barış Dikenkuşu ve Enes Kara isimli öğrencileri, Görsel Sanatlar Öğretmeni Mehmet Korkmaz'ın rehberliğinde hazırladıkları eserlerle jürinin beğenisini kazandı. Öğrenciler, sıfır atık malzemelerden ürettikleri özgün ve yaratıcı eserlerle Türkiye genelindeki birçok okuldan katılan rakiplerini geride bırakarak bu önemli başarıya imza attılar.

Ödül töreni, Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Toplantı Salonu'nda Millî Eğitim Bakan Yardımcıları Sayın Celile Eren Ökten ve Sayın Kemal Şamlıoğlu'nun yanı sıra Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz'ün de katılımıyla gerçekleşti. Törende, dereceye giren öğrencilere ve öğretmene ödülleriyle buluştular.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA