MSK galibiyete ulaşamadı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MSK galibiyete ulaşamadı



 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 15 hafta karşılamasında temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, Sigortam Net deplasmanında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz geçen hafta Evinde Gaziantep Basketbol karşında mağlup olurken Sigortam Net deplasmanında Konya Basketbola mağlup oldu.

Temsilcimiz ilk periyot Sigortam Net’in etkili savunması karşısında skor üretmekte zorlandı. Mersin periyodu 23/13 geride kapatsa da ikinci periyotta Deniz Çelen'in 3 sayı atışları ve Ziĝa Dimeç'in boyalı alandan bulduğu sayılara genç oyuncu Murat Kunter’in son saniye orta sahanın gerisinden attığı 3 sayısı ile farkı kapatarak periyodu 19/28 ve ilk yarıya da 42/41 skorla devreyi kapattı.

Üçüncü periyotta her iki takım ilk üç dakikada faul problemine girdi. Her iki takımda skor üretmek için mücadele ortaya koydu. Temsilcimiz farkın açılmasına müsaade etmese de ev sahibi ekip son saniyede bulduğu 3 sayı ile periyodu 25/22 önde kapattı.

Dördüncü periyotta Sigortam Net dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı 17 sayıya çıkardı MSK periyodun sonlarına doğru farkı azaltsa da galibiyete ulaşamadı. Dördüncü periyot sonucu 25/23 ve final skoru 92/86 temsilcimiz böylelikle son 3 maçını kaybetmiş oldu.

MSK’ da öne çıkan isimler Gerel Simmons 18 sayı, Ziĝa Dimeç 12 sayı, Murat Kuntker 12 sayı, Burak Gözeneli 12 sayı, Deniz Çelen 11 sayı, Gökhan Yazıcıoğlu 10 sayı ile takımına katkıda bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK ligde 9 galibiyet 6 mağlubiyetle 24 puanla 4. Sırada yer alırken Semt 77 Yalova 13 galibiyet 2 mağlubiyetle 1. Sigortam Net 12 Galibiyet 3 mağlubiyetle 2. Gaziantep Basketbol 11 galibiyet 4 mağlubiyetle 3.sıradaki yerlerini korurken Konya Basketbol 9 galibiyet 6 mağlubiyetle MSK’ nın hemen ardından 5. Sırada yer aldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA