İŞKUR’dan; İş ve Kariyer Fuarı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

İŞKUR’dan; İş ve Kariyer Fuarı



 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü koordinasyonunda, İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Mersin’deki çeşitli kurum kuruluşların işbirliğinde 13-14 Aralık 2023 tarihlerinde 10. Mersin İstihdam ve Kariyer Fuarı Yenişehir Belediyesi Fuar (EXPO) Merkezinde başlıyor.

İşgücü Piyasasında hareketliliği arttırmak amacıyla işverenler ile öğrenci ve iş arayanları bir araya getiren İŞKUR’un düzenlediği Mersin’de geleneksel hale gelen “İstihdam Fuarları” 10. kez organize ediliyor. “Türkiye Yüzyılında İstihdamda İşbirliği” temasıyla iki gün boyunca 10:00-16:45 saatlerinde Mersindeki kurumsal firmaların katılımıyla gerçekleşecek fuara öğrencilerin ve iş arayanların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Ercan Gön, “İki gün boyunca düzenlenecek fuar ile vatandaşlarımızın iş gücü piyasasına erişimini arttırarak istihdam hizmetlerine destek olmayı hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Birinci gün 60 firma, İkinci gün farklı 4 firma olmak üzere toplam 64 firmanın katılımıyla gerçekleşecek fuarda 600 kişilik açık iş ilanı da açıldığını belirten Gön, fuar esnasında düzenlenen 8 ayrı seminer ve iki iş kulübü çalışması ile vatandaşların alanında uzman konuşmacıların tecrübelerinden de faydalanacağına dikkat çekerek başta öğrenciler ve iş arayanlar olmak bütün vatandaşların fuara davetli olduğunu söyledi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA