TİY kayıplarda! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

TİY kayıplarda!



 

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

TFF 3.Lig birinci grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu (TİY), ligdeki kötü  gidişe Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında da ‘dur’ diyemedi: 0-2

Burhanettin Kocamaz Stadyumunda konuk ettiği grubunda zirve mücadelesi veren Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında her iki yarıda kalesinde gördüğü gollere engel olamayarak sahadan net skorla 2-0 mağlup  olarak sahadan ayrılmak zorunda kaldı.

Tarsus İdman Yurdu, istekli, arzulu ve mutlak galibiyet için çıktığı Ayvalıkgücü  Belediyespor  karşılaşmasının ilk yarısını konuk ekibin 29. Dakikasında  Gökhan Hüner'in ayağından bulduğu  golle 1-0 yenik kapatmak zorunda kaldı.

İkinci yarıda beraberliği yakalama adına Ayvalıkgücü kalesine yüklenen Sarı lacivertli temsilcimiz, ilk yarıdaki istekli ve arzulu oyununu sürdürse de 80. Dakikada Yunus Emre Akdemir 'in gölüne engel olamadı:0-2.

 Bu dakikadan sonra skoru değiştirecek gol olmayınca Tarsus İdman Yurdu, konuk ettiği  Ayvalıkgücü  Belediyespor 'a 2-0  mağlup  oldu.

 Tarsus İdman Yurdu grupta son sırada bulunuyor

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA