Gültak’tan CHP ve HDP’ye pazarlık göndermesi! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Gültak’tan CHP ve HDP’ye pazarlık göndermesi!



 

HEDİYE EROĞLU

 

Yerel seçim hareketliliğinin başlaması ile siyasi arena kızışıyor! HDP’nin kalesi gördüğü, CHP’nin ise dönem dönem yönetime geldiği Akdeniz’i, 20 yıllık AKP tarihinde ilk kez 2019 seçimlerinde kazanan AKP ise iddialı.

 

“SEÇİMİ ALACAĞIM MERAK ETMEYİN”

Uzun yıllardır HDP oylarının çok yüksek olduğu ilçede 2019 seçimlerinde 174 bin 761 seçmenin oyunun yüzde 34,3’ünü alarak belediye başkanı seçilen M. Mustafa Gültak, belediyenin Eylül ayı meclis toplantısında 2024 seçimlerine ilişkin aday adayı olduğunu söyleyerek, 5 yıl daha Akdeniz’e hizmet etmek istediğini söyledi. Gültak, “İnşallah seçimi de alacağım merak etmeyin” dedi.  

 

PAZARLIK İDDİASI

Muhalefete de seslenen Başkan Gültak, hafta sonu yapılan CHP kongrelerinde Akdeniz’in gündem olduğuna dikkat çekerek, “Akdeniz CHP Kongresinde CHP’nin bir milletvekili üyelere, ‘Gültak’ın orada oturması benim zoruma gidiyor’ diyor. Normal çünkü o CHP’li ben AKP’liyim. Ama meclis üyelerine seslenirken, ‘Ey Gültak CHP’li adayımız ile gümbür gümbür geliyoruz, seni oradan indireceğiz’ Diyemiyor. Acaba bir pazarlık mı var, göreceğiz ileride. CHP Yenişehir kongresinde yine Akdeniz konuşuluyor. Akdeniz’in çok çok önemli olduğu belirtiliyor. Bu kadar gündeme geliyorsak demek ki bizden korkmaya başlamışlar, güzel şeyler yapıyoruz” dedi.  

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA