MTSO ‘lobiciliğe” odaklandı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MTSO ‘lobiciliğe” odaklandı



 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı Mutlu Koyuncuoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

TOBB Kurullarına seçilen MTSO Meclis Üyelerinin yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdikleri toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ise göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

“Biz Mecliste uyum göstereceğiz, tek ses çıkaracağız ki sonuç alabilelim” diyen Çakır, bunun lobicilik olacağını vurguladı. Oda yönetimi olarak önümüzdeki süreç için kümelenmeyi, şirket verimliliğini, mavi yakalı personel bulma sorununu, dijitalleşme, enerji verimliliği, çevre sorunları ve her alanda sürdürülebilirliği çok önemsediklerini ve projelerini bu ana başlıklar üzerine yoğunlaştıracaklarını bildiren Çakır, “Mersin, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında hak ettiği yeri alacaktır. Bunun yolu da birleşmemizden geçiyor” dedi.

Toplantıda aynı zamanda TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu tarafından sürdürülen Fikir Otobüsü Lise Projesi’nin bu yıl elde ettiği başarılar hakkında bilgi verilerek yıl içinde elde edilen iki adet Türkiye birinciliği nedeniyle TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Osman Kiper’e ödülü takdim edildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA