Mersin, Adana, Antalya MHP’ye bırakılabilir mi? | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin, Adana, Antalya MHP’ye bırakılabilir mi?



 

Hediye Eroğlu

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sürpriz bir şekilde MHP lideri Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret ederek 50 dakika görüşmesi Ankara kulislerini hareketlendirdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in “Seçime her parti kendi başına girsin” çağrısı sonrası yapılan görüşmeye ilişkin kulislerde AKP ile MHP'nin yerel seçim ittifakı için ne yapacakları konuşulmaya başlandı.

Görüşme sonrası 30 büyükşehirde hem belediye başkan adayları hem ilçelerde ortak çalışma iddiaları gündeme gelirken, Adana, Mersin, Antalya'da Büyükşehir belediye başkanlıklarının MHP'ye bırakılabileceği iddiaları yeniden gündem oldu.

 

“MERSİN’İ GERİ İSTİYORUZ”

Öte yandan Mersin MHP’de geçtiğimiz günlerde il başkanlı görevine getirilen Serdar Soydan, ilk olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden geri kazanmak istediklerini söyleyerek, “Mersin’i, Tarsus’u geri kazanmak istiyoruz. 13 ilçeyi yenileyip seçime hazırlayacağız. Değişime başladık. Genel Başkanımız Mersin’i, Tarsus’u yeniden kazanın diye talimat verdi, o yüzden biz de kolları sıvadık. Ben milletvekili adayıydım, seçimi kıl payı kaçırdım. Bu tabloyu değiştireceğiz” demişti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA