Seçer kendini başkan ilan etti! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Seçer kendini başkan ilan etti!



 

Haber Merkezi

 

Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin üretime ve üreticiye desteklerinden biri olan Tarımsal Ürün Dağıtım Töreni’ne katıldı.

Önceki gün İYİ Parti teşkilat toplantısında Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın yoğun ve sert eleştirilerle yüklendiği seçer, yerel seçimler için adaylık çıkışı yaptı.

 

SEÇER KENDİNİ ŞİMDİDEN KALICI İLAN ETTİ

Seçimler için henüz adaylığı kesinleşmese de her fırsatta kendisi adaylığını ilan eden Seçer, “İlk 5 yıl bittikten sonra CHP’nin adayı Vahap Seçer’se mindere çıkar ve 5 yıllık sürede yaptığı işlerden dolayı da mindere çekinmeden çıkar. Çünkü bu 5 yıllık sürede elbette ki biliyoruz, işini iyi yaparsan halkın karşısına başın dik çıkarsın, başını kimseye eğemez. Ama görevini iyi yapamazsan, halkın karşısına çıkmaktan hatta aday olmaktan korkarsın. Aday olsan bile vatandaş senin hesabını sandıkta görür, seni getirdiği gibi götürür” dedi ve gelecek dönemde de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanının CHP’li olarak kalacağını savundu.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA