MHP Tarsus’ta Fatih Yıldırım devri başlıyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MHP Tarsus’ta Fatih Yıldırım devri başlıyor



 

Haber Merkezi

 

MHP Mersin’de ‘değişim’ atağı devam ediyor. 2023 seçimleri sonrası kadrolarında yenilenmeye gitme kararı alan MHP’de, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin genel merkezin talebi doğrultusunda istifasının ardından yaprak dökümü sürüyor.

Son olarak MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaklaşık 3 yıldır ilçe başkanlığı görevi yürüten Çelik’in istifasının arkasında da genel merkezin talebi olduğu ileri sürüldü. Partinin seçime hazırlık kapsamında yeniden yapılanma ve kadroların taze kan ile güçlendirilmesi amacıyla böyle bir yöntem izlediği öğrenildi.

Mehmet Çelik, yapılacak kongrede başkanlığa aday olmayacağını her zaman genel merkezin ve teşkilatın emrinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Mehmet Çelik MHP belediye meclis üyeliğine devam edecek.

İstifanın ardından Tarsus’a atanan isim belli oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından onaylanan listeye göre, Tarsus ilçe yönetiminde yeni başkan Fatih Yıldırım oldu. MHP Tarsus ilçe yönetimi üye tam listesi de yayınlandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA