Vali Pehlivan, Hatayspor yöneticileri ile görüştü | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan, Hatayspor yöneticileri ile görüştü



 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Hatayspor Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Vekili Aydın Toksöz ile Hatayspor Stadyum ve Hataystore’den sorumlu Yönetici Selçuk Akıllı ile görüştü.

Valilik makamında gerçekleşen görüşmede; Depremde tesisleri zarar gören Hatayspor'un önümüzdeki Süper Lig sezonunda maçlarını Mersin’de oynayacak olması dolayısıyla, Hatayspor’un Erdemli’de bulunan Avrupa’nın birinci, Dünyanın 3. en büyük ‘Atış Poligonu’ olan tesislerde ağırlanacağını belirten Vali Pehlivan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın oluruyla, Hatayspor'a tahsis ettiğimiz 40 dekar alan üzerindeki 2 futbol sahasının altyapı çalışmalarını tamamladık. Sahaların üst yapı çalışmasını da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılacak ve inşallah sezona yetiştirilecek. Konaklamayı,antrenmanlarını Erdemli İlçemizdeki Atış Poligonu tesislerinde yapacak olan Hatayspor maçlarını ise Mersin Şehir Stadyumumuzda gerçekleştirecek. Depremden etkilenen,can kayıpları olan,tesisleri yıkılan Hatayspor’u İlimizde misafir edecek olmaktan dolayı Mersin olarak ziyadesiyle memnuniyet duyuyoruz. Depremden dolayı bir kere daha geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerimi iletiyor, lig maratonunda şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Görüşmeye, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük de eşlik etti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA