Yenişehir Korosu’na uluslararası festivalden ödül | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Yenişehir Korosu’na uluslararası festivalden ödül



 

Haber Merkezi

 

7. Çanakkale Uluslararası Koro Festivali’ne katılan Mersin Yenişehir Belediyesi Nevit Kodallı Polifonik Korosu, "Teknik İzlenimde Başarı Ödülü”nelayık görüldü.

Mersin’in yanı sıra Ankara, Manisa, İstanbul, Çanakkale, Denizli, Edirne, İskenderun, Bursa, Siirt, Bulgaristan ve Almanya’dan 25 koronun katıldığı 7. Çanakkale Uluslararası Koro Festivali’nde Yenişehir Belediyesi Nevit Kodallı Polifonik Korosu da sahne aldı. Çanakkale İçdaş Kongre Merkezi'nde gerçekleşen festivalde Yenişehir Belediyesi Nevit Kodallı Polifonik Korosu"Teknik İzlenimde Başarı Ödülü”ne layık görüldü. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Nevit Kodallı Polifonik Korolar Derneği Başkanı Selma Yağcı ve koro şefi Mehmet Erkoç başta olmak üzere tüm koro üyelerimizi gönülden tebrik ediyorum. Kentimizi başarıyla temsil ettiler. Mersinli hemşehrilerimiz için birçok kez sahne aldılar ve harika performanslar sahnelediler. Koromuz çok başarılı, bu başarının uluslararası bir festivalde ödüllendirilmesi bizleri ayrıca mutlu etti. Kendilerini tebrik ediyorum.” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA