BAL’da hazırlık başladı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BAL’da hazırlık başladı



 

Eylül ayının ortasında başlayacak Bölgesel Amatör Lig (BAL) öncesi, hazırlıklar sürüyor. Ligde Mersin'i temsil edecek olan Anamur Belediyespor, Homurluspor ve Erdemli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyorlar. Anamur Belediyespor ve Erdemli Belediyespor şampiyonluğa oynayacak ekip kurarken Homurluspor ise ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.

SAHAYA ERKEN İNDİLER

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Erdemli Belediyespor iç ve dış transfere en erken başlayan ekiplerden oldu. İç ve dış transferde bir çok oyuncuya imza attıran Erdemli temsilcisi transferi büyük ölçüde tamamladı.Geniş bir kadro kuran Erdemli Belediyespor sezona ilk olarak kendi tesislerinde başlayacak. Daha sonra ikinci etap için şehir dışında 15 günlük kampa girecek.

ANAMUR İŞİ SIKI TUTUYOR

Erdemli Belediyespor gibi bu sezon şampiyon olmak isteyen Anamur Belediyespor ilk olarak iç transferde 10 oyuncusu ile anlaştı. Dış transferde ise 5 yeni oyuncuya sözleşme yapıldı. Ağustos'un ortasında top başı yapacak olan Yeşil Beyazlı ekip 10 günlük idmanın ardından şehir dışında kamp yapacak. 2'inci etap kampında Anamur Belediyespor'da en az 4 hazırlık maçı oynayacak.

EN SESSİZ TAKIM

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı ligin yarım kalması ile ligde kalmayı başaran Homurlu bu sezon işi çok zor. 3 Mersin ekibi içinde en sessiz takım olarak öne çıkan Homurlu'da iç ve dış transferde nasıl yol alınacağı henüz belli değil. Sessiz bir şekilde bekleyen Homurlu'da bu ayın içinde hareketlilik olması bekleniyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA