Mersin’e 1 Mayıs çağrısı! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’e 1 Mayıs çağrısı!



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 1 Mayıs Tertip Komitesi hazırlıklarını tamamladı. Emek ve Demokrasi Platformu adına DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy organizesinde Pazartesi günü saat 11:00 ile 15:00 arasında Eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi yanında toplanacak kortej, İsmet İnönü Bulvarını takiben Cumhuriyet Alanı’na giderek, burada kutlama etkinliklerine imza atacak.

 

DEPREM NEDENİYLE BURUK KUTLAMA

1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Kemal Göksoy, kutlamalara 100’e yakın sivil toplum örgütü, sendika, dernek, kadın ve gençlik örgütleri, siyasi parti, emek ve demokrasi güçleri ile kurum kuruluşun katılacağını söyleyerek, deprem nedeniyle bu yıl coşkulu bir kutlamaya imza atamasalar da, birlikteliğin gücünü sergilemeye hazırlandıklarını söyledi.

 

“HER YERİ 1 MAYIS ALANINA ÇEVİRECEĞİZ”

İktidara talep ve sorunlarını en yüksek sesle haykıracaklarını belirten Göksoy, Mersin halkına 1 Mayıs’a katılım çağrısı yaparak, “Değişimi, dönüşümü, hep birlikte yaratıp, emeğin Türkiye’sini, özgürlüğün Türkiye’sini, eşitliğin Türkiye’sini, adaletin Türkiye’sini, hep birlikte kuracağız. Coşkumuz deprem nedeniyle buruk olsa da mücadeleye inancımız tamdır. Demokratik taleplerimiz hayat bulana kadar her yeri 1 Mayıs alanına çevireceğiz. 14 Mayıs’ı buradan selamlarken, 14 Mayıs’ta daha barışçıl, demokratik, emeğin haklarının korunduğu, kadına şiddetin uygulanmadığı, liyakatın hakim olduğu bir ülke inşa etmenin yolunu oylarımız ile açacağız” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA