Yenişehir’de yol yapım ve onarım çalışmalarını sürüyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Yenişehir’de yol yapım ve onarım çalışmalarını sürüyor



 

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Palmiye Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yol ve kaldırım yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Yenişehir Belediyesi ekipleri belirlenen program dahilinde mahallelerin yol sorununu çözüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Ekiplerimiz büyük bir hassasiyet ve özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kendilerine kolaylıklar diliyorum.Hem kırsal mahallelerimiz hem de ilçe merkezimizde yol yapım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.”diye konuştu.  

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA