Silifke’de down sendromu çocuklar için etkinlik | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke’de down sendromu çocuklar için etkinlik



 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Silifke ilçesinde Özel Eğitim Uygulama Okulunda “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen programa Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’da katılarak, down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşayan down sendromlu çocuklar ve gençler, dans ederek, gönüllerince eğlendi.

Down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, “Biz sizlerle birlikte güçlüyüz. Sizlerden aldığımız dua ve destek sayesinde bu hizmetleri yapmaya ve sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Farklılıklarımızın, hayatımıza zenginlik ve artı değer kattığına inanıyoruz. Bu anlamda oluşturmaya çalıştığımız farkındalık ile birlikte toplumsal entegrasyonu sağlamaya, hayatın her alanında sizlerle birlikte hareket etmeye gayret ediyoruz” diyen Altunok,  down sendromlu çocuklarla birlikte bir de pasta kesti.

Düzenlenen programa Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültigin Eroğlu, MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Kıvanç Derya, okul müdürleri, öğretmenler ve aileler katıldılar.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA