Sen de bir fidan dik | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Sen de bir fidan dik



 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” nedeniyle “Yarın Sen De Bir Fidan Dik” konulu bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikle ilgili konuşan Koca, “Evlatlarımızın doğa bilincine ve sevgisine sahip olmaları biz eğitimcilerin en büyük görevlerindendir” dedi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'nın talimatlarıyla  "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" nedeniyle Mersin genelinde tüm okullarda "Yarın Sen de Bir Fidan Dik" konulu bir etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, kent genelinde tüm okullarda aynı anda birer fidan dikildi. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Evlatlarımızın doğa bilincine ve sevgisine sahip olmaları biz eğitimcilerin en büyük görevlerindendir. Biz evlatlarımıza örnek ve yol gösterici olmalı, onları bilinçlendirmeli ve doğaya katkı sunmanın güzelliğini yaşatmalıyız. Bu bağlamda bugün il genelinde tüm okullarımızda aynı anda gerçekleştirdiğimiz fidan dikimi etkinliğimiz orman ve ağaç sevgisi kazandırmak adına çok kıymetli ve sembolik bir değer taşımaktadır. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma ve sevgili öğrencilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA