MİY’den Kütahya’ya sert tepki | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MİY’den Kütahya’ya sert tepki



 

Haber Merkezi

 

TFF 3. Lig 1. Grupta lider olan Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol Kulübü’nden, 12 Mart günü oynanan Belediye Kütahyaspor maçı sonrası Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın şike yapıldığına yönelik talihsiz iddia ve açıklamalarına, “İstifa et, kulübün başına geç” diyerek yanıt verdi.

 

“MAHKEMEYE GİDECEĞİZ”

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Öncelikle gücünü makamından alarak açıklama yapan ve yargıya müdahale eden Kütahya Belediye Başkanının derhal belediye başkanlığından istifa edip Kulüp Başkanlığı görevini almasının etik açıdan doğru olacağını düşünüyoruz. Gücünü tarihinden alan Yeni Mersin İdman Yurdu kulübümüzün, camiamızın ve yöneticilerimizin asılsız iftiralarla itibarsızlaştırmaya ve şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen takımımızı bu tür ayak oyunlarıyla hedefinden uzaklaştırmaya çalışan Kütahya Belediye Başkanını derhal istifaya davet ediyoruz. Bu akıl dışı, rencide edici ve asılsız ithamlara ve iddialara karşı yüce Türk Mahkemeleri nezdinde yasal haklarımızı arayacağımızı beyan ederiz”.

 

“KAZANDIĞIMIZ PUANLAR ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR”

Takımın ligin 5. Haftasından itibaren TFF 3. Lig 1. Grupta liderlik koltuğuna oturduğu ve 19 haftadır sahada alın teriyle, yüreğiyle mücadele ederek taraftarının desteğiyle zorlu rakiplerine karşı aldığı sonuçlarla ve onurlu bir mücadeleyle ‘sahada’ kazanıp şampiyonluğa emin adımlarla yürüdüğünün savunulduğu açıklamada. “Belediye Kütahyaspor ile ligin ilk yarısındaki sahamızdaki müsabakayı da alın terimizle 2-0’lık net bir skorla kazandığımızı hatırlatmak isteriz. Ayrıca 3. Ligde 3 sezondur şampiyonluk mücadelesi veren ve hakem hatalarından en çok canı yanan kulüplerden biri olarak şunu açıklamak isteriz ki; Bugüne kadar tüm müsabakalarımızda kazandığımız puanlar anamızın ak sütü gibi helaldir.

 

PENALTI İDDİASI

Kazandığımız penaltı pozisyonu incelendiğinde bir futbolcumuzun rakip futbolcu tarafından iki eliyle kucaklanması suretiyle düşürüldüğü, başka bir futbolcumuzun da rakip futbolcu tarafından eliyle ve kol dirseğiyle itilerek düşürüldüğü görüntülerle sabittir.

Maç esnasında bir Belediye Kütahyaspor taraftarına mesaj geldiği ve maçta penaltı olacağı konusundaki iddiaların aydınlatılması hakkında Yüce Türk Adaletine güvenimiz sonsuzdur. Bu konunun takipçisi olacağız.

 

“MİY VE CAMİASI AĞIR TAŞTIR”

Gözbebeğimiz, güvenliğimizin teminatı Emniyet güçlerimizi ve tarihi şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızı ‘organize suç çetesi’ olarak suçlayan ve itibarsızlaştırmaya çalışan Kütahya Belediye Başkanını kınıyoruz.

Sonuç olarak Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın şunu bilmesini isteriz; Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü ve camiası ağır taştır. Saha dışı müdahalelerle bizleri bu onurlu mücadelemizden uzaklaştıramazsınız. Sahada onuruyla mücadele eden Takımımız; anasının ak sütü gibi helal olarak hak ettiği şampiyonluğa her şeye rağmen ulaşacaktır” denildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA