Hedef şampiyonluk | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Hedef şampiyonluk



 

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligde play-off 18 Mart’ta başlayacak. A grubunu lider tamamlayan Camspor normal sezonda oynadığı 20 karşılaşmada 53 puan ile ligi birinci sırada tamamlamıştı. Transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni oyuncularla güçlenen Mavi Beyazlı ekip şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak gibi görünüyor. A grubunu 2’nci sırada tamamlayan Mezitli 33 Spor ise transfer döneminin en hareketli ekibiydi. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Homurlu’dan 5 oyuncu alan Mezitli ekibi yaptığı bu hamle ile şampiyonluğun en büyük adayı oldu.

A grubunda normal sezonu 3’ncü sırada tamamlayan Akdeniz Belediyespor bu 3 takım içinde en mütevazi kadroya sahip. Akdeniz Belediyespor ligde oynadığı 20 karşılaşmada 42 puan ile normal sezonu 3’ncü sırada tamamlamıştı. Rakipleri içinde en az gol atan, en az gol yiyen Mavi Beyazlı ekip dar kadrosuna rağmen play-offta şampiyonluğa ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA