Mersin’den TED Kolejine ‘ucuz, fırsatçı’ tepkisi! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’den TED Kolejine ‘ucuz, fırsatçı’ tepkisi!



 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda,

86-84 yenildiği Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Koleji maçı sonrası ateş püskürdü. Skandallar zincirine imza atılarak çirkin engellemelerle karşılaştığını öne süren şampiyonluk yolundaki Mersin ekibi, TED Kolejini topa tuttu. 

 

MAÇI ERTELETMEDİ, ANTRENMANI ENGELLEDİ

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 19. Hafta karşılaşması öncesi MSK, Mersin’in deprem bölgesinden yoğun göç alması nedeniyle sahanın afetzedelere tahsis edildiğini ve yaklaşık 10 gündür Ankara’da kamp yaptığını bildirerek maçın ertelenmesini talep etti.

Ancak iddiaya göre Mersin’in talebine muhalefet eden TED, karşılaşmanın oynanmasında ısrarcı oldu. Bununla da yetinmeyen Ankara temsilcisinin karşılaşmadan bir gün önce rakibinin potalarını indirerek, antrenmanını sektere uğrattığı ortaya çıktı.

 

“KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEYE ÇALIŞTI”

Baskı ve engellemelerin ardından oynanan karşılaşmada rakibine 2 sayı farkla yenilerek şampiyonluk yolunda acı bir yara alan MSK, yenilgi sonrası yaptığı yazılı açıklama ile TED Kolejine ateş püskürdü. Yaşananları yetkili makamlara taşımaya hazırlanan Carettalar yaptıkları açıklamada şunları dile getirdi; Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden sonra salonumuzu depremzedelere açmamız ve takımımızın antrenman yapamamasından dolayı son 10 gündür idmanlarımızı Ankara’da sürdürmekteyiz.

Rakibimiz Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler yönetimi bu süreçte, ilk olarak maçın ertelenme talebine muhalefet edip takımımıza saha tesis etme ile ilgili sıkıntılar çıkarmıştır. Maçın bir gün öncesinde de potaları indirmiş ve antrenmanımızı sekteye uğratarak, takımımızın yaşadığı bu zorlu dönemi fırsata çevirmeye çalışmıştır.

Ülkemizin nadide eğitim kurumlarından olan ve aynı zamanda Mersin’de de faaliyet gösteren TED Koleji’nin adını taşıyan bu kulübün; sportmenlik, etik dışı ve ucuz faaliyetlere başvurması bizleri üzmüştür.

Bu nedenle 2 yöneticimiz TED Mezunları Derneği yönetiminden istifa etme kararı almıştır. Yaşanan bu durumun yetkili makamlarca değerlendirilmesi konusunda da gerekli görüşmeler yapılacaktır. Taraftarımız merak etmesin, biz her şeye rağmen şampiyon olacağız” denildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA