TÜİOSB Müteşebbis Heyeti toplandı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

TÜİOSB Müteşebbis Heyeti toplandı



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Müteşebbis Heyet toplantısı gerçekleştirildi.

TÜİOSB idari binasında düzenlenen toplantıya, Vali Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta’nın konuşması ve sunumları ile başlayan toplantı, TÜİOSB’nin gelişim sürecinin değerlendirilmesi ve gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Toplantının ardından müteşebbis heyeti ile birlikte TÜİOSB şantiye alanında incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, burada devam eden çalışmalar ile ilgili olarak TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta’dan bilgiler aldı.

2018 yılında 58 hektar alanda kurulan daha sonra toplam alanı 118 hektara çıkarılan Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas OSB’de arazi kazı-dolgu ve tesviye işlemleri devam etmekte olup 2023 yılı itibariyle arsa tahsislerine başlanması; TÜİOSB temel altyapı yatırımları ile ilgili ihale süreçlerinin 2023 Mart ayında yapılması planlanmakta. OSB’de 5 bin kişinin istihdam edilmesi planlanmakta.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA