Tarsus idman Yurdu’nda Murat Gül başkan oldu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus idman Yurdu’nda Murat Gül başkan oldu



 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta ummadığı bir sezon geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda sular durulmuyor. Neredeyse her ay bir kongre yapan, teknik adam değişikliğine giden ancak bunlarda kötü gidişata çözüm olmayınca yeni bir kongre kararı daha alınmıştı. Yüzüncü yılında küme düşme ile karşı karşıya gelen Sarı Lacivertli ekipte son başkan Murat Gül oldu.

Tarsus İdman Yurdu Kulübü'nde Olağanüstü Seçimli Kongre yapıldı. 159 oyun kullanıldığı seçimde, beyaz listeye  sahip Murta Gül 110 oy alırken, sarı liste ile yarışan Yemliha Şahin 48 oy aldı. 1 oyun geçersiz sayıldığı kongrede Murat Gül'ün listesi şu şekilde oluştu: Başkan Murat Gül, Ali Tekirdağ, Cem Erpehlivan, Yusuf Balcı, Zülfikar Polat, Kasım Kanbal, Ersin Uyar, Mehmet Erdem, İbrahim Halil Küçükoğlu, Av. Kasım Onur Gülşen, Erdal Acer, Mahmut Kahraman, Çağrı Yazlık, Yılmaz Talay ve Cem Kavalcı.

 

PFDK’YA SEVKEDİLDİ

Tarsus İdman Yurdu başkanını seçti dakikalarda Futbol Disiplin Kurulundan kötü haber geldi. Tarsus İdman Yurdu talimatlara aykırı hareket nedeni ile disiplin talimatının 46’ncı maddesi ile teknik adamların statüsü ve çalışma esasları talimatı 7’nci madde uyarınca PFDK’ya sevkine karar verildiği açıklandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA